Varför Bäckö iSUP

Det finns nog oändligt med anledningar till varför just du borde äga en uppblåsbar paddle board. Här är några anledningar till varför du ska välja vår uppblåsbara SUP!

Lättviktskonstruktion som klarar trycket

Vår SUP väger endast mellan 6-7 kg samtidigt som den klarar lufttryck upp till 15 PSI. Uppblåst till 15 PSI har du en mycket rigid och stabil bräda.

Fästen för kajaksits

Det finns tillfällen då det kan vara smidigt att montera en kajaksits på din SUP. Vid blåsigt väder, långa paddlingar, om du är nybörjare eller kanske om en liten passagerare också vill följa med på äventyr. På vår SUP kan du enkelt fästa en portabel kajaksits som gör jobbet! Ps. Glöm inte att du också behöver en ’dual purpose’-paddel. Både sits och paddel finns att köpa i vår webbshop.

Tre fenor – alla avtagbara

En av utmaningarna med att paddla SUP är att färdas i en rät riktning. Det blir lätt en S-liknande bana. Därför har vi valt att förse vår SUP med tre fenor som hjälper dig att få en rakare färd! Dessutom är alla tre avtagbara vilket gör SUPen mer portabel.

Tre bärhandtag

Eftersom SUPen är så lätt så när du den enkelt under armen i mitthandatget. När du sedan drar upp brädan på en öde ö eller när du dykt från den i en spegelblank sjö är det alltid smidigt med extra handtag att grabba tag i. Du kommer sakna de om du inte har dem! Handtag fram och bak är dessutom utrustade med varsin D-ring.

Tillbehör du behöver

Paddel, pump, säkerhetslina, ryggsäck.. Allt får du med på köpet oavsett vilken Bäckö iSUP du väljer!